tekst 2
‘Wind Power’ by Rogue-One and Art Pistol situated in Mitchell Street. The mural celebrates the diversity of sustainable energy production within the Glasgow area and Scotland nationally.  Part of the Glasgow City Centre Mural Trail.

Type reizen

VerwOnder(je)Reis

Ontdek in de voorbeelden op deze site verschillende reizen. Van inspiratiereis, leiderschapsreis, handelsreis en bergwandelreis tot jubileum- of personeelsreis.

Op reis gaan, met relaties, met je team, met studiegenoten, naar een mooie plek, ergens: een uitgelezen kans om samen te ontdekken, te ontwikkelen, te beleven, te verbinden en te onderzoeken. En te genieten, dat vooral ook!

Samen vieren dat je een prachtproduct hebt neergezet, dit verder ontwikkelen door inspiratie op te doen op een andere plek, door kennis uit te wisselen met locals. Of om gewoon samen te genieten van wat de omgeving te bieden heeft en wat je tot nu toe samen bereikt hebt als team.

Graag neemt OnderReis met LEV! de uitdaging aan om samen een speciaal voor jouw doelgroep op maat gemaakte reis te organiseren en je deze te laten beleven.

Never stop playing! En: blijf je verwonderen over wat de wereld en de mens te bieden heeft.