fietsen La Boca Buenos Aires-
Trammetje Buenos Aires-
Argentina grill food-
Buenos Aires Tango souvenir-
Buenos Aire Caminito-
Argentinie Buenos Aires

Argentinië

argentinië

Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië, staat bekend om zijn architectuur, cultuur en goede restaurants. In de zestiende eeuw werd de stad overspoeld door Europese immigranten uit onder meer Italië, Spanje en Frankrijk, en daarom hebben de vele wijken allemaal hun eigen karakter. Je voelt de bijzondere mix van verschillende culturen in deze vibrerende stad. Het vele groen, de grote pleinen, het open karakter van de bewoners dragen hier ook zeker aan bij.

De tango en Buenos Aires zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een bezoek aan een tangoshow, of wat te denken van tangoles, is zeker iets dat opgenomen moet worden in het programma om de Argentijnen beter te begrijpen.

Het land biedt interessante mogelijkheden voor een inhoudelijk sterke inspiratiereis. Een mix van zowel industrie als agricultuur biedt elk wat wils. Maar ook focus op een bepaald thema is uiteraard mogelijk.

Om de bekende Argentijnse wijnen te proeven reis je af naar Mendoza. Deze stad staat bekend als de wijnhoofdstad van Argentinië. In deze regio wordt maar liefst 80 procent van de Argentijnse wijnen geproduceerd. De stad ligt midden in de Cuyo wijnstreek. In de vele bodega’s kun je deze wijn volop proeven en meer ervaren over het productieproces en de toegepaste business modellen.

Services Recreation

View the included services

Apartments

Free Wi-Fi

Parking

You can rent a car and use a free parking zone

Sports and recreation

hot deals

The wise man therefore always holds in these matters to this principle.

What people say about us

Check the reviews by Tripster members!

Danny Betteridge reviewed tour to London
I was visiting London last week and was astonished with the high quality service the team provided

Lily Waters reviewed tour to Cappadocia
It was amazing! I enjoyed every minute of my tour and the guides were really helpful and assisted my group through all the way!