oslo12
Oslo Vippa
Ondernemersreis Oslo
Oslo opera 2

Oslo

Oslo

Oslo is een van de snelst groeiende steden van Europa en de stad zindert van de energie. Er heerst een stadse sfeer dankzij de nieuwe architectuur, het heerlijke eten en het levendige muziek- en kunstenaarsmilieu. Ambitieuze architecten en hardwerkende chef-koks stuwen Oslo naar ongekende hoogtes.

De stad Oslo ligt ingebed tussen het Oslofjord en beboste heuvels en werd in 2017 vanwege haar inzet voor behoud van natuurgebieden en het bestrijden van vervuiling uitgeroepen tot Europese Groene Hoofdstad 2019.

Prachtige en boeiende herkenningspunten zoals het Operahuis, het Astrup Fearnley Museum en Barcode veranderen het gezicht van de stad, terwijl deze tegelijkertijd een verfrissende verbondenheid met de natuur behoudt waar andere hoofdsteden niet aan kunnen tippen.

Het compacte stadscentrum is zowel te voet als op de fiets makkelijk en veilig te verkennen en dankzij het efficiente openbaarvervoersysteem is de hele stad goed bereikbaar zonder auto. De tramlijnen eindigen zelfs allemaal midden in de natuur, hoe bijzonder!

Er zijn weinig gebieden in Europa waar de elementen van de natuur zo voelbaar zijn als hier. De Noren zijn dan ook enorm fan van de natuur, waar mogelijk trekt men er op uit, på tur noemt men het.

Tijdens een inspiratiereis combineren we dan ook de coole stadscultuur met de vrije natuur. En vooral richten we ons met grote aandacht op het groene, het duurzame en alle innovaties daaromtrent. Noorwegen biedt, niet alleen in Oslo, enorm interessante mogelijkheden daartoe!

hot deals

The wise man therefore always holds in these matters to this principle.

What people say about us

Check the reviews by Tripster members!

Danny Betteridge reviewed tour to London
I was visiting London last week and was astonished with the high quality service the team provided

Lily Waters reviewed tour to Cappadocia
It was amazing! I enjoyed every minute of my tour and the guides were really helpful and assisted my group through all the way!