lewis-parsons-gP0fxnGY-Js-unsplash
schotland-roeien
Riverside Museum
Schotland-brug
Schotland biking
People make Glasgow

Schotland

Schotland: een vriendelijk, gepassioneerd en innovatief land en dat is ook te merken, waar dan ook je naar toe reist. Samen Schotland verkennen en zo herinneringen maken die een leven lang meegaan.  Als je op zoek bent naar de adrenaline van een buitenavontuur, of naar de ervaring van een adembenemende roadtrip, gecombineerd met de beat van gezellige muziek en een goed glas whisky dan is Schotland jullie bestemming!

Glasgow, Schotlands grootste stad, is een levendige, bruisende plaats, gedistingeerd en vol met karakter, waar je een zeer warm welkom kunt verwachten. Geniet van de vele verschillende architectuurstijlen terwijl je door de stad slentert, ontdek de verfijnde keuken, om daarna nog lekker te ontspannen met een drankje in een gezellige pub, een whisky- of cocktailbar of een nachtclubbestemming: Glasgow viert het nachtleven!

 Glasgow’s naam komt uit het Gaelisch en betekent ‘lieve groene plaats’ – heel passend aangezien de stad meer dan 90 parken en tuinen heeft, inclusief Kelvin Grove Park en Glasgow Green. En dit groene sluit natuurlijk perfect aan bij het ruige natuurgebied rondom Glasgow en ver daarbuiten: de Schotse Hooglanden.

De Hooglanden: een ongelooflijke mengeling van cultuur, geschiedenis, architectuur en een ongeëvenaard landschap. Denk aan grote luchten, fenomenale uitzichten, fantastisch eten en zeer gastvrije mensen.

Je kunt je verliezen in de majestueuze bergen en de mysterieuze lochs. Verrast worden door de prachtige kastelen, de vele sportieve activiteiten die gedaan kunnen worden en de rijke geschiedenis van dit land. Maar ook de stilte, de weerspiegelingen in het water en de prachtige kleuren van de natuur zullen indruk maken.

Tijdens deze reis gaan we het beide beleven: een geweldige mix van outdoor en city (night) life!

Services Recreation

View the included services

Apartments

Free Wi-Fi

Parking

You can rent a car and use a free parking zone

Sports and recreation

hot deals

The wise man therefore always holds in these matters to this principle.

What people say about us

Check the reviews by Tripster members!

Danny Betteridge reviewed tour to London
I was visiting London last week and was astonished with the high quality service the team provided

Lily Waters reviewed tour to Cappadocia
It was amazing! I enjoyed every minute of my tour and the guides were really helpful and assisted my group through all the way!